e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava o univerzalnim uslugama u elektroničkim komunikacijama
Sukladno odredbama članka 36. Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08), Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (dalje u tekstu: HAKOM) otvara postupak javne rasprave u kojoj krajnji korisnici i operatori mogu iznijeti svoja stajališta o kvaliteti univerzalnih usluga kao i sudjelovanju u pružanju univerzalnih usluga, kako bi se utvrdilo pružaju li se univerzalne usluge na propisan i prikladan način te koji su operatori zainteresirani za pružanje jedne ili više usluga u okviru univerzalnih usluga i/ili za pokrivanje različitih dijelova državnog područja Republike.

Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja: 30. ozujka 2010.g.
Datum zatvaranja: 29. travnja 2010.g.

(Registracija i slanje komentara najkasnije do 24 sata 29. 04. 2010.g.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Igor: VIPnet ovim putem dostavlja svoje k..., 28.4.2010 17:35:29
VIPnet ovim putem dostavlja svoje komentare na otvorenu javnu raspravu o univerzalnim uslugama u elektroničkim komunikacijama, te se nadamo da će naši komentari i prijedlozi, priloženi ovdje, biti svakako od koristi i s vaše strane prihvaćeni. Srdačan pozdrav, VIPnet d.o.o. Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb

Dokument u prilogu: Vipnet_komentar_USO.pdf
Iva: U privitku dostavljamo komentare HT..., 29.4.2010 12:44:45
U privitku dostavljamo komentare HT-Hrvatskih telekomunikacija d.d. u okviru javne rasprave o univerzalnim uslugama u elektroničkim komunikacijama. S poštovanjem, HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: HT komentari na javnu raspravu o USO.pdf
Lidija: Poštovani, u privitku dostavljam ko..., 29.4.2010 15:31:54
Poštovani, u privitku dostavljam komentare H1 TELEKOM-a na otvorenu javnu raspravu o univerzalnim uslugama u elektroničkim komunikacijama. Srdačan pozdrav, H1 TELEKOM d.d., Put Trščenice 10, 21000 Split

Dokument u prilogu: H1 TELEKOM_Univerzalne usluge u elektroničkim komunikacijama.pdf