e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Najava skupa OSI u digitalnom društvu

Zaštita prava osoba s invaliditetom kao korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga

ZADOVOLJSTVO NAM NAJAVITI TREĆI SKUP „OSOBE S INVALIDITETOM U DIGITALNOM DRUŠTVU“, KOJI ĆE SE ODRŽATI U OSIJEKU 10. LISTOPADA 2019. U 14 SATI U DVORANI 6 U GRADSKOJ ČETVRTI GORNJI GRAD, TRG L. MIRSKOG 1.

 
Skupom se želi podići svijest društva o izazovima s kojima se susreću osobe s invaliditetom u digitalnom društvu te predstaviti rezultate istraživanja i nastojanja Fakulteta elektroteh- nike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) i Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) kako internetske stranice učiniti što pristupačnijima.

Događanje će također biti prilika za razmjenu iskustava i dobivanje informacija o digital- noj pristupačnosti, koja je zakonska obveza za sva tijela javnog sektora, a tema društvene odgovornosti za ostale. Skup se neće striktno ograničiti samo na digitalnu pristupačnost, nego ćemo iz prve ruke moći saznati o svim izazovima s kojima se susreću osobe s invaliditetom i mogućim rješenjima, koje se danas mogu temeljiti na suvremenoj tehnologiji i/ili univerzalnom dizajnu.
 
 
 ispiši stranicu