e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javni poziv - Standardna ponuda HT-a o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) pokrenula je po službenoj dužnosti postupak donošenja odluke kojom se infrastrukturnom operatoru Hrvatskom Telekomu d.d. određuje obveza izrade i objave standardne ponude o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme (standardna ponuda).
Ovim putem HAKOM objavljuje javni poziv svim zainteresiranim stranama da dostave detaljno obrazložene prijedloge sastavnih dijelova koje bi Standardna ponuda HT-a trebala sadržavati, a koji su od značaja za pravilno i efikasno funkcioniranje pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme.
Prijedloge je moguće dostaviti najkasnije do 16. kolovoza 2010.g. u 24,00 sata.


Datum otvaranja: 13. srpnja 2010.g.
Datum zatvaranja: 16. kolovoza 2010.g.

(Registracija i slanje prijedloga izmjena najkasnije do 24 sata 16.8.2010.g.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javnog poziva. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Mihaela: Poštovani, u prilogu dostavlja..., 28.7.2010 16:24:33
Poštovani, u prilogu dostavljamo podnesak- komentare Metroneta u okviru otvorene javne rasprave, točnije javnog poziva u svezi donošenja Standardne ponude HT-a o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme. Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: podnesak Metroneta- javna rasprava SP DTK HT 27 7 10.pdf
Mihaela: Poštovani, Metronet telekomun..., 16.8.2010 10:01:12
Poštovani, Metronet telekomunikacije d.d. u prilogu dostavlja svoje očitovanje/komentare na Standardnu ponudu HT-a o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme, te molimo da se iste razmotre i usvoje prilikom donošenja konačnog teksta Standardne ponude. Sa poštovanjem, Metronet telekomunikacije

Dokument u prilogu: Podnesak Metroneta - DTK pitanja i nova Standardna ponuda oko DTK 15.7.10..pdf
IVA: Poštovani, ovim putem Vam OT-Optima..., 16.8.2010 13:15:30
Poštovani, ovim putem Vam OT-Optima Telekom d.d. dostavlja prijedloge za Standardnu ponudu HT-a o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastruktutre i povezane opreme.

Dokument u prilogu: prijedlozi OT-a za Standardnu ponudu HT-EKI.doc
BORIS: Poštovani, U nastavku slijede prij..., 16.8.2010 20:42:51
Poštovani, U nastavku slijede prijedlozi tvrtke B.net Hrvatska d.o.o. koje bi Standardna ponuda HT-a trebala sadržavati, a koji su , prema našem poznavanju tržišta i tehnologije, od značaja za pravilno i efikasno funkcioniranje pristupa i zajedničkog korištenja EKI. Nadamo se da će prijedlozi koji su izašli iz našeg dugogodišnjeg iskustva pomoći u sagledavanju kompleksnog pitanja koje ova SP treba riješiti. S poštovanjem Boris Stipetić

Dokument u prilogu: Standardna ponuda za DTK_BNETprijedlozi.pdf