e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javni poziv za dostavu prijedloga/ideja softverskih aplikacija i usluga
Javni poziv za dostavu prijedloga softverskih aplikacija i usluga koje potpomažu brži razvoj područja od posebne državne skrbi, brdsko-planinska područja i otoke.

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije obavještava sve zainteresirane da je raspisala javni poziv za dostavu projektnih prijedloga/ideje za razvoj softverskih aplikacija i usluga za poticanje i ujednačavanje razvoja širokopojasnosti na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima. Cilj javnog poziva je prikupiti ideje za softverske aplikacije i usluge koje potpomažu razvoj gospodarstva i kvalitetu života na spomenutim područjima tj. potpomažu razvoj poljoprivrede, turizma, zdravstva, školstva itd.

Javni poziv.pdf

Dokumenti:
Obrazac za prijavu projekta
Dodatak 1.doc

Kriteriji za odabir
Dodatak_2.doc

Zbog velikog zanimanja građana produljuje se vrijeme trajanja javnog poziva za dostavu ideja do dana 29. veljače 2012. godine

Datum otvaranja: 30. studenog 2011.
Datum zatvaranja: 29. veljače 2012.

Prijedlozi/ideje se mogu poslati preporučenom poštom ili predati u pisarnicu HAKOM-a, Jurišićeva 13, 10 000 Zagreb (soba 106).

Eventualne dodatne informacije vezane uz ovaj poziv zainteresirani mogu se dobiti putem elektroničke pošte: potpore@hakom.hr ili preko rubrike „Pitajte nas“ na internetskim stanicama HAKOM-a.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.