e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - Test tri mjerila na tržištu javno dostupne telefonske usluge u mjesnom i/ili međumjesnom prometu koja se pruža na fiksnoj lokaciji za poslovne korisnike
HAKOM objavljuje javnu raspravu o prijedlogu odluke u postupku provođenja Test tri mjerila na tržištu javno dostupne telefonske usluge u mjesnom i/ili međumjesnom prometu koja se pruža na fiksnoj lokaciji za poslovne korisnike.

Priloženi dokument:


Datum otvaranja rasprave: 11. lipnja 2014.
Datum zatvaranja rasprave: 18. srpnja 2014.

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 14 sati zadnjeg dana rasprave.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pismenim putem na adresu sjedišta HAKOM-a. 

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
VIPnet d.o.o.: VIPnet d.o.o. ovim putem dostavlja..., 17.7.2014 11:13:42
VIPnet d.o.o. ovim putem dostavlja komentare na prijedlog Odluke u postupku provođenja Testa 3 mjerila na predmetnom mjerodavnom tržištu. Nastavno na prijedlog Odluke HAKOM-a u postupku provođenja Testa tri mjerila na predmetnom tržištu, Vipnet ovim putem izražava zabrinutost i neslaganje s predloženim ukidanjem prethodne regulacije na predmetnom mjerodavnom tržištu, s obzirom da predmetna Odluka može imati znatniji utjecaj na mjerodavno tržište, posebice u okolnostima postojanja stvarnih prisutnih visokih i trajnih zapreka strukturne prirode, nedovoljna razina djelotvornog tržišnog natjecanja i nemogućnost pravovremene primjene propisa o zaštiti tržišnog natjecanja u cilju uklanjanja nedostataka na tržištu, a koje smo argumentirali putem dostavljenih komentara. Srdačan pozdrav, VIPnet d.o.o. Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb

Dokument u prilogu: 2014-07-17_Vipnet_komentar_test3mjerila_JDTU_poslovni.pdf
HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.: Poštovani, Hrvatski Telekom d.d. u..., 18.7.2014 9:57:33
Poštovani, Hrvatski Telekom d.d. u prilogu dostavlja svoje komentare u javnoj raspravi o Testu tri mjerila na tržištu javno dostupne telefonske usluge u mjesnom i/ili međumjesnom prometu koje se pruža na fiksnoj lokaciji za poslovne korisnike. S poštovanjem, Hrvatski Telekom d.d.

Dokument u prilogu: Komentari Hrvatskog Telekoma d.d. - javna rasprava test tri mjerila JDTU poslovni korisnici - 18.7.2014..pdf
Amis Telekom d.o.o.: Poštovani, u privitku dostavljamo k..., 18.7.2014 13:37:57
Poštovani, u privitku dostavljamo komentare u javnoj raspravi o prijedlogu odluke u postupku provođenja Test tri mjerila na tržištu javno dostupne telefonske usluge u mjesnom i/ili međumjesnom prometu koja se pruža na fiksnoj lokaciji za privatne korisnike. S poštovanjem, Amis Telekom d.o.o.

Dokument u prilogu: 20140718 - test 3 mjerila JDTU privatni i poslovni.pdf
METRONET TELEKOMUNIKACIJE D.D.: Poštovani, Metronet telekomunika..., 18.7.2014 13:53:37
Poštovani, Metronet telekomunikacije d.d. za telekomunikacijske usluge (dalje u tekstu: Metronet) ovim putem dostavlja komentare i prijedloge na Javnu raspravu Test tri mjerila na tržištu javno dostupne telefonske usluge u mjesnom i/ili međumjesnom prometu koja se pruža na fiksnoj lokaciji za poslovne korisnike, objavljenu na internetskim stranicama Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti. Nadamo se da ćete kod donošenja konačne odluke uzeti u obzir naše komentare i prijedloge. Srdačan pozdrav, Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Komentari Metroneta_JR M5_JDTU.pdf