e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javni poziv za dostavu idejnih rješenja softverskih aplikacija i usluga
Javni poziv za dostavu idejnih rješenja softverskih aplikacija i usluga koje potpomažu brži razvoj širokopojasnosti u Republici Hrvatskoj, a osobito na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinska područja i otoke.

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije obavještava sve zainteresirane da je raspisala javni poziv za dostavu projektnih idejnih rješenja za razvoj softverskih aplikacija i usluga za poticanje i ujednačavanje razvoja širokopojasnosti na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima. Cilj javnog poziva je prikupiti idejna rješenja za softverske aplikacije i usluge koje potpomažu razvoj gospodarstva i kvalitetu života na spomenutim područjima tj. potpomažu razvoj humanih djelatnosti i pravosuđa.


Javni poziv.pdf

Dokumenti:

Obrazac za prijavu idejnog rješenja
Dodatak 1.doc

Kriteriji za odabir
Dodatak 2.pdf

 
Datum otvaranja poziva: 25. ožujka 2014.
Datum zatvaranja poziva: 08. travnja 2014.

Idejna rješenja se mogu poslati preporučenom poštom ili predati u pisarnicu HAKOM-a, Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 110 Zagreb (14. kat).

Eventualne dodatne informacije vezane uz ovaj poziv zainteresirani mogu se dobiti putem elektroničke pošte: potpore@hakom.hr ili preko rubrike „Pitajte nas“ na internetskim stanicama HAKOM-a.


Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javnog poziva. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.


U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.