e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - Prijedlog odluke o izmjenama standardnih ponuda Hrvatskog Telekoma d.d. radi migracije na IMS tehnologiju i gašenja lokalnih centrala
HAKOM objavljuje javnu raspravu o prijedlogu odluke kojim se mijenjaju standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. zbog prelaska na IMS tehnologiju i gašenja lokalnih centrala. Ovaj prijedlog odluke donesen je nakon provedenog pilot projekta koji je obuhvatio gašenje jedne lokalne centrale (lokalne centrale Prečko u Zagrebu) prema određenim uvjetima i rokovima. Na taj način, Hrvatski Telekom d.d. i operatori korisnici su u praksi bili u mogućnosti ispitati okolnosti koje se javljaju u procesu gašenja lokalnih centrala. Također, za vrijeme provođenja pilot projekta HAKOM je održao niz radionica s operatorima. Stoga je HAKOM, na temelju iskustava iz provedenog pilot projekta, predložio uvjete za gašenje ostalih lokalnih centrala pri tome vodeći računa o potrebi modernizacije mreže Hrvatskog Telekoma d.d., ali i zaštiti interesa operatora korisnika i u konačnici krajnjih korisnika.
 
Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja rasprave: 15. svibnja 2013.
Datum zatvaranja rasprave: 07. lipnja 2013.

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 15 sati zadnjeg dana rasprave)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
VIPnet doo: Vipnet ovim putem dostavlja svoje k..., 7.6.2013 9:20:06
Vipnet ovim putem dostavlja svoje komentare na otvorenu javnu raspravu o prijedlogu odluke o izmjenama standardnih ponuda Hrvatskog Telekoma d.d. radi migracije na IMS tehnologiju i gašenja lokalnih centrala. Nadamo da će naši komentari i prijedlozi, priloženi ovdje, biti svakako od koristi i s vaše strane prihvaćeni. Srdačan pozdrav, VIPnet d.o.o. Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb

Dokument u prilogu: 2013-06-07_Vipnet_komentar_migracija_IMS.pdf
HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.: Poštovani, u prilogu šaljemo kom..., 7.6.2013 10:56:34
Poštovani, u prilogu šaljemo komentare Hrvatskog Telekoma d.d. na prijedlog odluke HAKOM-a o izmjenama standardnih ponuda Hrvatskog Telekoma d.d. radi migracije na IMS tehnologiju i gašenja lokalnih centrala. S poštovanjem, HT d.d.

Dokument u prilogu: Komentari Hrvatskog Telekoma d.d. - javna rasprava IMS.7.6.2013.pdf
METRONET TELEKOMUNIKACIJE D.D.: Poštovani, Metronet telekomunika..., 7.6.2013 14:48:59
Poštovani, Metronet telekomunikacije d.d. za telekomunikacijske usluge ovim putem dostavlja komentare na Prijedlog odluke o izmjenama standardnih ponuda Hrvatskog Telekoma d.d. radi migracije na IMS tehnologiju i gašenja lokalnih centrala (dalje u tekstu: Prijedlog Odluke) objavljen na internetskim stranicama Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije. Nadamo se da ćete prilikom donošenja konačne odluke uzeti u obzir priložene komentare i prijedloge. Srdačan pozdrav, Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Komentari Metroneta na prijedlog odluke IMS_2013-06-07.pdf
OT-OPTIMA TELEKOM d.d.: Poštovani, OT-Optima Telekom d.d.,..., 7.6.2013 14:57:52
Poštovani, OT-Optima Telekom d.d., u privitku dostavlja svoje komentare.

Dokument u prilogu: Komentari_OT-a na prijedlog odluke o izmjeni SP HT-a za IMS migraciju fin.pdf