e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - Prijedlog Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama
Sukladno članku 22. stavak 5. Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12) HAKOM pokreće javnu raspravu o prijedlogu Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama. Cilj donošenja prijedloga novoga pravilnika je da se na područjima u Republici Hrvatskoj gdje je to opravdano, svjetlovodne distribucijske mreže grade na način koji omogućuje što jednostavnije zajedničko korištenje, kako bi se radi zaštite prostora i ekonomske učinkovitosti izbjeglo nepotrebno repliciranje svjetlovodnih distribucijskih mreža. Svjetlovodna distribucijska mreža je završni i najskuplji segment svjetlovodne pristupne mreže, što je uz zaštitu prostora, dodatni razlog za zajedničko korištenje i izbjegavanje nepotrebne i ekonomski neopravdane gradnje nove mreže na području gdje je već izgrađena. 

Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja poziva: 09. svibnja 2013.
Datum zatvaranja poziva: 27. svibnja 2013.

Odgovori i zaključci

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 12 sati zadnjeg dana rasprave)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Tomislav: Poštovani, U prilogu vam dostavlja..., 15.5.2013 11:00:15
Poštovani, U prilogu vam dostavljam svoje komentare na tekst Prijedloga Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama. Pojedini komentari se odnose samo na ispravak pogrešaka u tekstu, a ne i na sadržaj pravilnika, te nisu posebno važni, no ja sam i takve primjedbe naveo, kad sam ih već uočio. Uspješan rad i lijep pozdrav, Tomislav Filipin

Dokument u prilogu: Komentari na prijedlog Pravilnika o SDM .docx
METRONET TELEKOMUNIKACIJE D.D.: Poštovani, u prilogu dostavljamo..., 27.5.2013 11:03:46
Poštovani, u prilogu dostavljamo komentare i prijedloge Metronet telekomunikacija d.d. na Prijedlog Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama te se nadamo da ćete iste uzeti u razmatranje kod donošenja konačne odluke. Srdačan pozdrav, Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Komentari Metroneta na Prijedlog Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama_2013-05-27.pdf
OT-OPTIMA TELEKOM d.d.: Poštovani, Ovim putem OT-Optima Te..., 27.5.2013 11:23:19
Poštovani, Ovim putem OT-Optima Telekom d.d. dostavlja komentare na objavljeni prijedlog teksta Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama. S poštovanjem, OT-Optima Telekom d.d.

Dokument u prilogu: Komentari OT-a na prijedlog Pravilnika SDM.pdf
ZAGREBAČKI HOLDING D.O.O. PODRUŽNICA ZAGREBAČKI DIGITALNI GRAD: Poštovani, Budući da je Hrvatska..., 27.5.2013 11:24:11
Poštovani, Budući da je Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) dana 9. svibnja 2013. objavila javnu raspravu na temu prijedloga Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama, Zagrebački holding d.o.o. podružnica Zagrebački digitalni grad (ZDG) u prilogu dostavlja svoje prijedloge i komentare.

Dokument u prilogu: ZDG - komentari na SDM pravilnik.pdf
Amis Telekom d.o.o.: Poštovani, u privitku dostavljamo p..., 27.5.2013 11:50:31
Poštovani, u privitku dostavljamo prijedloge i primjedbe na predmetnu javnu raspravu. S poštovanjem, Amis Telekom d.o.o.

Dokument u prilogu: 20130527 - javna rasprava - izmjene SDM pravilnika.pdf
HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.: Poštovani, u prilogu dostavljamo k..., 27.5.2013 11:53:22
Poštovani, u prilogu dostavljamo komentare Hrvatskog Telekoma d.d. u javnoj raspravi o Prijedlogu Pravilnika o svjetlovodnim distribucijskim mrežama. S poštovanjem, Hrvatski Telekom d.d.

Dokument u prilogu: Komentar javna rasprava_Pravilnik SDM 24 5 2013.pdf