e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javni poziv - tehnički uvjeti i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije na OLT razini
HAKOM je pokrenuo javni poziv kako bi ispitao postoji li potreba za izmjenom tehničkih uvjeta i cijena za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije na OLT razini objavljenih u okviru Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa.

Pozivaju se zainteresirane strane da dostave detaljno obrazložene prijedloge izmjene tehničkih uvjeta i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa na OLT razini. Prijedloge je moguće dostaviti najkasnije do 14 sati 02. ožujka 2012.

Priloženi dokument:


Datum otvaranja rasprave: 31. siječnja 2012.
Datum zatvaranja rasprave: 02. ožujka 2012.

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 14 sati zadnjeg dana rasprave.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pismenim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Metronet telekomunikacije d.d.: Poštovani,Metronet telekomunika..., 2.3.2012 10:53:18
Poštovani, Metronet telekomunikacije d.d. u prilogu dostavlja komentare i prijedloge izmjena tehničkih uvjeta i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije na OLT razini u okviru Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa. S poštovanjem, Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Podnesak MT BS OLT razina 01 03 2012.pdf
OT-OPTIMA TELEKOM d.d.: Poštovani, OT-OPTIMA TELEKOM d.d. d..., 2.3.2012 13:40:08
Poštovani, OT-OPTIMA TELEKOM d.d. dostavlja primjedbe na tehničke uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije na OLT razini objavljenih u okviru Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa. S poštovanjem,

Dokument u prilogu: 2012-03-02 Optima primjedbe na SP-BSA-FttH na OLT razini fin.pdf