e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javni poziv za prikupljanje prijedloga izmjene Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa u dijelovima koji se odnose na uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije
HAKOM je pokrenuo postupak izmjene Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa u dijelovima koji se odnose na uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije, te ovim putem objavljuje javni poziv svim zainteresiranim stranama da dostave detaljno obrazložene prijedloge izmjene istih. Prijedloge izmjena Standardne ponude moguće je dostaviti najkasnije do 16 sati 24. kolovoza 2011.g., dok je u narednom razdoblju trajanja javnog poziva (do 12 sati 05. rujna 2011.g.) moguće dostaviti samo očitovanja na objavljene prijedloge izmjena Standardne ponude drugih zainteresiranih strana.

Napomena: S obzirom da je HAKOM pokrenuo postupak izmjene Standardne ponude samo u dijelovima koji se odnose na uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije, HAKOM će uzeti u razmatranje isključivo prijedloge izmjene koji se odnose na navedene dijelove Standardne ponude.

Priloženi dokument:
Datum otvaranja rasprave: 25. srpnja 2011.
Datum zatvaranja rasprave: 05. rujna 2011.

(Registracija i slanje prijedloga izmjena najkasnije do 16 sati 24. kolovoza 2011.g.)
(Registracija i slanje očitovanja na prijedloge izmjena drugih zainteresiranih strana najkasnije do 12 sati 05. rujna 2011.g.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a. U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Igor: Vipnet ovim putem dostavlja svoje k..., 24.8.2011 10:59:35
Vipnet ovim putem dostavlja svoje komentare na otvoren javni poziv te se nadamo da će naši komentari i prijedlozi, priloženi ovdje, biti svakako od koristi i s vaše strane prihvaćeni. Srdačan pozdrav, VIPnet d.o.o. Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb

Dokument u prilogu: Vipnet_komentar_Standardna ponuda WBA_FTTH.pdf
Mihaela: Poštovani, Metronet telekomun..., 24.8.2011 11:23:53
Poštovani, Metronet telekomunikacije d.d. za telekomunikacijske usluge pravodobno dostavlja HAKOM-u očitovanje, komentare i prijedloge na prijedlog izmjene Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa u dijelovima koji se odnose na uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije. Molimo HAKOM uzimanje u obzir iznesenih navoda, prilikom donošenja konačnog teksta o prijedlogu izmjene Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa u dijelovima koji se odnose na uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije. Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Podnesak Metroneta - Prijedlozi izmjena SP-a bitstream u odnosu FTTH 22 8 2011.pdf
BORIS: U prilogu dostavljamo komentare Bne..., 24.8.2011 12:19:16
U prilogu dostavljamo komentare Bnet Hrvatska.

Dokument u prilogu: Bnet_Prijedlog izmjena i komentara Standardne ponude_20110824.pdf
IVA: Poštovani, OT-Optima Telekom d.d...., 24.8.2011 12:45:19
Poštovani, OT-Optima Telekom d.d. ovim putem dostavlja Naslovu prijedloge izmjene Standardne ponude Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa u dijelovima koji se odnose na uvjete i cijene za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa internetu na temelju FTTH tehnologije. S poštovanjem,

Dokument u prilogu: Optima Telekom primjedbe FttH SP_objava.pdf
Željko: Poštovani, u privitku dostavljamo p..., 24.8.2011 15:51:15
Poštovani, u privitku dostavljamo prijedloge na predmetni javni poziv. S poštovanjem, Amis Telekom d.o.o.

Dokument u prilogu: 20110824 - javna rasprava prikupljanje prijedloga za izmjenu BRO u FTTH dijelu.pdf
Mihaela: Poštovani, Metronet telekomun..., 2.9.2011 10:27:40
Poštovani, Metronet telekomunikacije d.d u prilogu dostavlja svoje očitovanje na objavljene prijedloge izmjena predmetne Standardne ponude drugih zainteresiranih strana. Sa poštovanjem, Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Podnesak Metroneta - ocitovanje na navode ostalih operatora FTTH 1 9 2011.pdf
Iva: Poštovani, Hrvatski Telekom d.d...., 5.9.2011 11:35:45
Poštovani, Hrvatski Telekom d.d. ovim putem dostavlja svoje očitovanje na pristigle komentare operatora na HT-ovu Standardnu ponudu za veleprodajni širokopojasni pristup na FTTH rješenju. S poštovanjem, HT d.d.

Dokument u prilogu: Očitovanje HT-a na pristigle komentare na BSA ponudu na optici - 05.09.2011.pdf