e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Prijedlog odluke kojom se Hrvatskom Telekomu d.d. određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) objavljuje javnu raspravu o prijedlogu odluke kojom se Hrvatskom Telekomu d.d. određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme.

Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja rasprave: 31. kolovoza 2010.
Datum zatvaranja rasprave: 30. rujna 2010.

(Registracija je moguća najkasnije do 12 sati 30. 09. 2010., a slanje komentara najkasnije do 24 sata 30. 09. 2010.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
BORIS: Poštovani, u prilogu dostavljamo ko..., 15.9.2010 15:26:36
Poštovani, u prilogu dostavljamo komentare tvrtke B.net Hrvatska d.o.o. na prijedlog odluke kojom se Hrvatskom Telekomu d.d. određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme. Smatramo da je prijedlog kvalitetno napravljen i da sagledava problematiku na dugoročnoj osnovi što je kad se radi o infrastrukturi jedini ispravan pristup. S poštovanjem Boris Stipetić Dokument u prilogu: Standardna ponuda za DTK_BNET komentari.pdf

Dokument u prilogu: Standardna ponuda za DTK_BNET komentari.pdf
Lidija: Poštovani, Dostavljam komentare tv..., 29.9.2010 15:37:59
Poštovani, Dostavljam komentare tvrtke H1 TELEKOM d.d. na prijedlog Odluke kojom se HT-u određuje izraditi i objaviti SP. S poštovanjem, H1 TELEKOM d.d., Put Trščenice 10, 21000 Split

Dokument u prilogu: Komentari H1_Prijedlog odluke kojom se HT-u određuje izraditi i objaviti SP.pdf
Mihaela: Poštovani, U prilogu dostavlj..., 29.9.2010 16:27:03
Poštovani, U prilogu dostavljam podnesak Metroneta, kojim se isti očituje na Prijedlog odluke kojom se Hrvatskom Telekomu d.d. određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja EKI i povezane opreme. Molimo da iznesene navode Metroneta razmotrite prilikom donošenja konačnog teksta Odluke. Sa poštovanjem, Metronet telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Podnesak Mtneta-komentari u jraspravi o HT DTK Stand. ponudi dopune VMIP 28.9.10..doc
Iva: Poštovani, dostavljamo komentare H..., 30.9.2010 9:54:59
Poštovani, dostavljamo komentare Hrvatskog Telekoma d.d. na prijedlog odluke kojom se Hrvatskom Telekomu d.d. određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu. S poštovanjem, Hrvatski Telekom d.d.

Dokument u prilogu: Komentari javna rasprava - Standardna ponuda - 24 9 10.pdf
IVA: OT-OPTIMA TELEKOM d.d. dostavalja s..., 30.9.2010 13:18:41
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. dostavalja svoje komentare na Prijedlog odluke kojom se Hrvatskom telekomu d.d. određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme.

Dokument u prilogu: KOMENTARI OT-a na Prijedlog Odluke.doc
Željko: Poštovani, Amis Telekom d.o.o. u pr..., 30.9.2010 19:30:40
Poštovani, Amis Telekom d.o.o. u privitku dostavljamo primjedbe i prijedloge na prijedlog odluke kojom se HT-u određuje izraditi i objaviti Standardnu ponudu o načinu i uvjetima pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture i povezane opreme.

Dokument u prilogu: 20100930 - javna rasprava - prijedlog odluke o SP HTa za EKI.doc