e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Prijedlog odluke o djelomičnom ukidanju odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu
HAKOM objavljuje javnu raspravu o prijedlogu odluke kojom se djelomično ukida konačna odluka HAKOM-a od 17. srpnja 2009. donesena u predmetu analize tržišta završavanja (terminacije) poziva u određenu pokretnu javnu komunikacijsku mrežu, u dijelu koji se odnosi na regulatornu obvezu nadzora cijena i vođenja troškovnog računovodstva za promet koji je nastao u inozemstvu, a tranzitiran je kroz nacionalnog operatora u mreže pokretnih operatora.

Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja
: 15. veljace 2010.g.
Datum zatvaranja: 17. ozujka 2010.g.

(Registracija i slanje komentara najkasnije do 24 sata 17. 03. 2010.g.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Igor: VIPnet ovim putem dostavlja svoje k..., 12.3.2010 16:54:47
VIPnet ovim putem dostavlja svoje komentare na otvorenu javnu raspravu od strane Agencije na prijedlog odluke o djelomičnom ukidanju odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu, te se nadamo da će naši komentari i prijedlozi, priloženi ovdje, biti svakako od koristi i s vaše strane prihvaćeni. Molimo vas da prethodni komentar Vipneta u ovoj javnoj raspravi zanemarite zbog pogreške u pisanju. Srdačan pozdrav, VIPnet d.o.o. Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb

Dokument u prilogu: Vipnet_novi komentar_Prijedlog Rješenja za djelomično ukidanje Odluke za INT MTR.pdf
Dubravko: Poštovani, Tele2 dostavlja svoje ko..., 16.3.2010 11:53:35
Poštovani, Tele2 dostavlja svoje komentare u prlogu. S poštovanjem, Tele2 d.o.o.

Dokument u prilogu: Javna rasprava_Prijedlog rješenja_terminacija_komentari Tele2_03_2010.doc
Željko: Poštovani, Akton d.o.o. ovim putem..., 17.3.2010 15:24:11
Poštovani, Akton d.o.o. ovim putem dostavlja svoje komentare u sklopu otvorene javne rasprave na Prijedlog Odluke od dijelomičnom ukidanju Odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu. Naši komentari napravljeni su u dobroj vjeri nadamo se da će isti biti prihvaćeni. S poštovanjem Akton d.o.o.

Dokument u prilogu: Akton kometnari Javna rasprava o dijelomičnom ukdanju odluke terminacije.pdf
Nino: Poštovani, u privitku su primjed..., 17.3.2010 15:54:42
Poštovani, u privitku su primjedbe Optime na javnu raspravu " Prijedlog odluke o djelomičnom ukidanju odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu"

Dokument u prilogu: javna rasprava_terminacija međunarodnih poziva_17_03_2010.pdf
Lidija: Poštovani, Dostavljamo komentare..., 17.3.2010 17:44:16
Poštovani, Dostavljamo komentare H1 TELEKOM-a na prijedlog odluke o djelomičnom ukidanju odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu. Srdačan pozdrav, H1 TELEKOM d.d., Put Trščenice 10, Split

Dokument u prilogu: Komentari H1 TELEKOM-a_djelomično ukidanje odluke iz analize trzista zavrsavanja poziva u pokretnu mrezu.pdf
Bernard: Poštovani, u privitku su komentari..., 17.3.2010 18:10:07
Poštovani, u privitku su komentari HT-Hrvatskih telekomunikacija d.d. na prijedlog Odluke HAKOM-a o djelomičnom ukidanju odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu. Nadamo se da će naši komentari biti prihvaćeni. S poštovanjem, HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.

Dokument u prilogu: Komentari HT-a_Prijedlog_rjesenja_medj_terminacija.pdf
Boris: Poštovani, u dodatku su primjedbe i..., 17.3.2010 21:36:21
Poštovani, u dodatku su primjedbe i komentari Voljatela na javnu raspravu: " Prijedlog odluke o djelomičnom ukidanju odluke iz analize tržišta završavanja poziva u pokretnu javnu komunikacijsku mrežu"

Dokument u prilogu: Voljatel-Primjedbe i komentari - javna rasprava za zavrsavanje poziva u pokretnim mrezama.pdf