e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - buduća dodjela frekvencijskih pojaseva 700 MHz, 1500 MHz, 3,6 GHz i 26 GHz
Javna rasprava o budućoj dodjeli frekvencijskih pojaseva 700 MHz, 1500 MHz, 3,6 GHz i 26 GHz otvorena je do 20. siječnja 2020. do 16:00 sati.

U sklopu ove javne rasprave HAKOM traži mišljenje svih zainteresiranih o namjeri dodjele i buduće uporabe navedenog spektra s obzirom na zemljopisno područje i način dodjele. Zbog transparentnosti postupka HAKOM će javno objaviti sve odgovore zaprimljene u sklopu ove javne rasprave, osim informacija koji su označeni kao poslovna tajna. Osim odgovora na pojedinačna pitanja pravne osobe pozvane su izraziti i svoj općeniti komentar. U slučaju da odgovor na postavljena pitanja ili općeniti komentar sadrže informaciju koja je poslovna tajna, pravna osoba je dužna dostaviti svoje odgovore u dvije verzije:
  • povjerljivoj, u kojoj su informacije označene kao poslovna tajna označene uglatom zagradom i označene žutom bojom npr. minimalna količina spektra od [10] MHz
  • javnoj, u kojoj su informacije označene kao poslovna tajna zamijenjene sa [PT], npr. minimalna količina spektra od [PT] MHz

Odgovori i opći komentari mogu se poslati na adresu elektroničke pošte javna-rasprava@hakom.hr.  

Registrirajte se na javnu raspravu

Datum otvaranja rasprave: 18. listopada 2019.
Datum zatvaranja rasprave: 20. siječnja 2020. (PRODULJENO)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pismenim putem na adresu sjedišta HAKOM-a. U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.