e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava o izmjenama Pravilnika o načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (dalje u tekstu: HAKOM) objavljuje javnu raspravu o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga. Sukladno članku 22. Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN br. 73/08, 90/11, 133/12, 80/13 i 71/14, dalje u tekstu: ZEK), HAKOM otvara javnu raspravu o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga, kojeg Vijeće HAKOM-a donosi temeljem članka 12. stavka 1. točke 1. i članka 19. stavka 1., a u svezi s člankom 34. ZEK-a.

Priloženi dokumenti: 

                                                             
Registrirajte se na javnu raspravu


Datum otvaranja rasprave: 13. siječnja 2016.
Datum zatvaranja rasprave: 22. veljače 2016.


(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 13 sati zadnjeg dana rasprave.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pismenim putem na adresu sjedišta HAKOM-a. 

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.