e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o posebnim uvjetima postavljanja i uporabe radijskih postaja
Vijeće HAKOM-a je na sjednici održanoj 14. siječnja 2015. usvojilo prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o posebnim uvjetima postavljanja i uporabe radijskih postaja, u svrhu provedbe javne rasprave u trajanju od 14. siječnja do 30. siječnja 2015.
Pravilnikom o posebnim uvjetima postavljanja i uporabe radijskih postaja (NN br. 45/12) je propisano da se dio pojmova te granične razine elektromagnetskih polja i uvjeti prilikom istodobnog djelovanja elektromagnetskih polja više frekvencija primjenjuju kako je propisano pravilnikom Ministarstva zdravlja. S obzirom na to da je Ministarstvo zdravlja izdalo novi Pravilnik o zaštiti od elektromagnetskih polja (NN br. 146/14), potrebno je izmijeniti Pravilnik o posebnim uvjetima postavljanja i uporabe radijskih postaja.


Priloženi dokumenti: 



Datum otvaranja rasprave: 14. siječnja 2015.
Datum zatvaranja rasprave: 30. siječnja 2015.

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 14 sati zadnjeg dana rasprave.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pismenim putem na adresu sjedišta HAKOM-a. 

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.