e-Agencija

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Pravilnik o načinu rada unutarnje ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika
U skladu s odredbama članka 12. o nadležnosti Agencije, osim regulatornih poslova, Agencija je nadležna rješavati sporove između pretplatnika i operatora javnih komunikacijskih usluga.

Sukladno članku 51. Zakona, Agencija rješava sporove između pretplatnika i operatora na transparentan, objektivan i nediskriminirajući način, na temelju mišljenja unutarnje ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika usluga u skladu sa odredbama Zakona i posebnih propisa. Osnivanje navedene ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika sukladno je i obvezi Agencije kao tijelu koje odlučuje o pravima i obvezama potrošača javnih usluga, određenoj u članku 24. stavku 6. Zakona o zaštiti potrošača, u koje će biti uključeni predstavnici udruga potrošača. Način rada unutarnje ustrojstvene jedinice pobliže se propisuje ovim pravilnikom.

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije otvara javnu raspravu na temu '' Pravilnik o načinu rada unutarnje ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika „ te poziva operatore i sve ostale zainteresirane strane da iznesu svoja stajališta, primjedbe, prijedloge i komentare na priloženi dokument.

Priloženi dokumenti : Pravilnik o OUJ - javna rasprava.doc

Datum otvaranja rasprave: 19. studeni 2008.

Datum zatvaranja rasprave: 19. prosinca 2008. (Registracija je moguća najkasnije do 12 sati 19. prosinca 2008., a slanje komentara najkasnije do 16 sati 19. prosinca 2008.)


Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor.

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
ibarlek : VIPnet ovim putem dostavlja sv..., 16.12.2008 14:39:40
VIPnet ovim putem dostavlja svoje komentare na otvorenu javnu raspravu od strane Agencije na temu Pravilnika o načinu rada unutarnje ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika, te se nadamo da će vam naši komentari i prijedlozi izmjena Pravilnika, priloženi ovdje, biti svakako od koristi i s vaše strane prihvaćeni.

Srdačan pozdrav,

VIPnet d.o.o.
Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb


Dokument u prilogu: VIPnet_komentari_Pravilnik_unutar.jedinica_za_zastitu_prava_korisnika.pdf
dloncardusanovic : Poštovani,

izvolite p..., 19.12.2008 13:50:55
Poštovani,

izvolite primiti komentare T-HT Grupe na prijedlog Pravilnika o načinu rada unutarnje ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika.



Dokument u prilogu: Komentari T-HT_Grupe na Pravilnik o načinu rada unutarnje ustrojstvene jedinice za zaštitu prava korisnika -19 12 08 .pdf